Clases de Inglés Seraing

Encuentra tu profe inglés ideal Seraing.
Las clases inglés se imparten a domicilio o en la casa del profesor.

21 profesores particulares inglés Seraing

0 profesores en mi lista de favoritos
+

21 profesores particulares inglés Seraing

(2 comentarios)
Océane - Seraing25€
Inglés · Español · Francés
Encuentra otros buenos profesores. Prueba las clases en línea con los siguientes profes y en tiempo real:
(3 comentarios)
Ona - Barcelona, España25€
Profe fiable: Clases particulares por tot tipus d'estudiants, en matèries de "lletres", des d'història, geografia o història de l'art, passant per català, castellà, anglès o francès. Preparació d'exàmens i selectivitat, posada al dia i revisió de les bases, pràctica oral de llengües estrangeres, acompanyament al treball personal, assessorament i correcció de treballs de recerca, etc. Sóc una professional amb un sòlid recorregut com a professora particular. Prepara alumnat per a la selectivitat, el Baccalauréat (França), exàmens d'universitat, oposicions (llengua estrangera), entrevistes de feina i beques. Estic acostumada a adaptar-me a les necessitats i ritme de cada alumne / a, a respectar les seves particularitats i fer brillar els seus punts positius. M'agrada pensar que no només ajudo al meu alumnat pel que fa a les matèries que estudiem plegades, sinó que también sóc capaç de contribuir en una millora de l'organització del treball personal i les tècniques d'estudi. Tinc anys d'experiència com a professora particular i per a grups, en el sistema educatiu català ia l'estranger (Francia). També com una investigadora, correctora, redactora, transcriptora, auditora, guia turística en diferentes idiomes. Distinció de les Proves d'Accés a la Universitat. Premi extraordinari de Llicenciatura (Història, UB). Accèssit al XI Certamen Universitario Arquímedes de introducción a la investigación científica (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte).
Inglés · Historia · Apoyo escolar
Resultados de la búsqueda 1 - 25 de 19861 - 25 de 1986

Nuestros estudiantes en Seraing evalúan a sus profesores de Inglés.

Para garantizar la calidad de nuestros profesores de Inglés, hemos pedido la opinión de nuestros estudiantes en Seraing.
Sólo se publican las reseñas de estudiantes y están garantizadas por Apprentus. Calificado con 4.8 de 5 basado en 57 comentarios.

Clases de español - inglés y ayuda con la tarea. (Sint-Niklaas)
Eva
Muy clara para enseñar! Muy profesional!
Comentario de PATRICIO
Curso de literatura italiana para estudiantes universitarios. (Lieja)
Veronica
nickel
Comentario de JEAN-FRANÇOIS