Clases de Apoyo escolar España

Encuentra tu profe apoyo escolar ideal España.
Las clases apoyo escolar se imparten a domicilio o en la casa del profesor.

251 profesores particulares apoyo escolar España

0 profesores en mi lista de favoritos
+

251 profesores particulares apoyo escolar España

(4 comentarios)
Ona - Barcelona29€
Profe fiable: Clases particulares por tot tipus d'estudiants, en matèries de "lletres", des d'història, geografia o història de l'art, passant per català, castellà, anglès o francès. Preparació d'exàmens i selectivitat, posada al dia i revisió de les bases, pràctica oral de llengües estrangeres, acompanyament al treball personal, assessorament i correcció de treballs de recerca, etc. Sóc una professional amb un sòlid recorregut com a professora particular. Prepara alumnat per a la selectivitat, el Baccalauréat (França), exàmens d'universitat, oposicions (llengua estrangera), entrevistes de feina i beques. Estic acostumada a adaptar-me a les necessitats i ritme de cada alumne / a, a respectar les seves particularitats i fer brillar els seus punts positius. M'agrada pensar que no només ajudo al meu alumnat pel que fa a les matèries que estudiem plegades, sinó que también sóc capaç de contribuir en una millora de l'organització del treball personal i les tècniques d'estudi. Tinc anys d'experiència com a professora particular i per a grups, en el sistema educatiu català ia l'estranger (Francia). També com una investigadora, correctora, redactora, transcriptora, auditora, guia turística en diferentes idiomes. Distinció de les Proves d'Accés a la Universitat. Premi extraordinari de Llicenciatura (Història, UB). Accèssit al XI Certamen Universitario Arquímedes de introducción a la investigación científica (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte).
Inglés · Historia · Apoyo escolar
Matemáticas · Apoyo escolar · Formación de enseñanza primaria
Resultados de la búsqueda 1 - 25 de 2511 - 25 de 251

Nuestros estudiantes en España evalúan a sus profesores de Apoyo escolar.

Para garantizar la calidad de nuestros profesores de Apoyo escolar, hemos pedido la opinión de nuestros estudiantes en España.
Sólo se publican las reseñas de estudiantes y están garantizadas por Apprentus. Calificado con 5.0 de 5 basado en 11 comentarios.

Clases de Español - cours d'Espagnol - Cursos de español (Las Rozas de Madrid)
Matilde
Mati es una profesora genial. Se adapta a tus necesidades y explica muy bien. Estoy muy contenta !
Comentario de MARION
Clases particulares de Física, apoyo escolar, ayuda con deberes, preparación para exámenes (Madrid)
Carlos
Carlos es un buen profesor. Lo recomiendo
Comentario de PASCALE